Axelle Derie

Dierenarts

Axelle Derie - Dierenarts
Axelle Derie Dierenarts

In 2018 ben ik met grote onderscheiding afgestudeerd als dierenarts kleine huisdieren aan de universiteit van Gent

Mijn eerste werkervaring heb ik opgedaan in een grote dierenkliniek in Engeland. Ik kreeg er de kans om heel veel bij te leren en mijn interesses binnen de diergeneeskunde verder te ontdekken via een new graduate programma.

Met alle opgedane kennis en ervaring ben ik in 2021 terug naar België verhuisd en heb ik gedurende 3 jaar gewerkt in Dierenkliniek Sint-Jan in Brasschaat. Na samen met mijn partner een huis gekocht te hebben in Vosselaar heb ik de beslissing genomen om dichter bij huis te komen werken.
Vanaf juli 2024 kan je me 3 dagen per week vinden in dierenartsenpraktijk Alpha en 2 dagen per week in de Konijnenberg in Vosselaar.

Mijn interessegebied is groot wat mijn werk leuk en gevarieerd maakt. Naast de algemene consultaties, spits ik me vooral toe op de cardiologie, interne geneeskunde, abdominale schografie en chirurgie. Via ESAVS opleisingen ben ik mij verder aan het specialiseren in de cardiologie. Ik help jullie touwe viervoeters met hartproblemen dan ook graag verder.

In mijn vrije tijd spendeer ik graag tijd met mijn vriend, familie en vrienden. Zelf heb ik 3 paarden, een Golden Retriever Nelson en 2 katjes: Rio een Britse Korthaar en Harley die ik in Engeland adopteerde nadat ze was aangereden.